A következő típusú hitelek sorakoznak a profilomban, keressen meg, és mindent átbeszélünk!

Miben segítek pontosan?

Ön elmondja, milyen célból szeretne hitelt elvenni, én pedig a kapott információk alapján megmutatom, hogy az egyes bankok milyen lehetőségeket kínálnak a hiteltermékek és az akciók tekintetében egyaránt.

Segítek abban is, hogy milyen okmányokra lesz szüksége, az egyes dokumentumokat honnan kell beszereznie, mi – miután következik a hiteligénylés során.

A teljes hiteligénylő dokumentációt összeállítom és bankba adom. A bankkal folyósításig tartom a kapcsolatot, így leveszem az Ön válláról a fiókba járás – ott várakozás terhét.

Független szakértőként valóban a legkedvezőbb megoldást keresem meg Önnek. Napi szinten foglalkozom rendeletekkel, jogszabályokkal, és több mint 15 bankkal vagyok szerződésben. Csak olyan hitelt ajánlok, amellyel tényleg megvalósíthatja terveit.

Spórolja meg velem a drága idejét, és bízza rám a bankok ajánlatainak bemutatását. Ha pedig további információkra vágyik, látogasson el Facebook oldalamra, vagy csatlakozzon Facebook csoportomhoz. Követőimet ezeken a fórumokon tájékoztatom folyamatosan a legfrissebb hitelügyekről.

Keressen meg, hogy segíthessek!